Hotellit


Clarion Hotel Helsinki Airport

Tyyppi
Hotellit
Alue
Helsinki-Vantaa lentokenttä
Asiakas
Clarion Hotel Helsinki Airport
Suunnittelija
Jaakko Puro
Vuosi
XXXX
Tila
Valmistunut

PROJEKTI

Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoaa perinteisen lentokenttähotellin sijaan lentomatkustajille viihtyisän levähdyspaikan, jossa parhaiden kaupunkihotellien tyyli ja mukavuus yhdistyvät sujuvaan asiointiin. Eräs hotellin ominaispiirteistä on sen tunnelmallinen valaistus ja erityisesti vastaanoton taustalla sädehtivä valoseinä – “ikuinen joulu”, kuten sisustussuunnittelusta vastannut Jaakko Puro itse elementtiä kuvailee.

Hotellin kantavana ajatuksena oli matkustaville ominaisen stressin helpottaminen huolella harkittujen yksityiskohtien, kuten mukavien ja hiljaisten huoneiden, logistiikan sekä korkealaatuisen asiakaspalvelun avulla. Aulabaarin kotoisasta tunnelmasta nauttiessaan matkailija unohtaa olevansa vain läpikulkumatkalla!

Clarion Hotel Helsinki Airport palvelee myös merkittävänä kongressikeskuksena tarjoten 12 erilaista, inspiroivaa tilaa kokousvieraiden käyttöön. Hotelli on rakennettu Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkevan kehäradan varteen, joten matka kentälle taittuu vain kahdessa minuutissa.

Puroplan vastasi projektissa hotellin sisustussuunnittelusta.

Clarion Hotel Helsinki Airportin sivustolle >

GALLERIA