”Kätketty aarre” Lahden keskustassa – Lahden Seurahuone avasi ovensa

Solo Sokos Hotel Lah­den Seu­ra­huo­neen 50 uutta ho­tel­li­huo­net­ta vi­hit­tiin käyt­töön 19. huh­tikuu­ta. Seu­ra­huo­ne Loft Housen upeat huoneet on sijoitettu Sokos Lahden kolmanteen kerrokseen.

Loft Housen avarat ja totuttua korkeammat huoneet ovat Suomen mittakaavassa ainutlaatuisia. Viidestäkymmenestä huoneesta 15 on kaksikerroksisia.

”Loft House on tavaratalon ylimmässä kerroksessa ja muodoltaan normaalista hotellikerroksesta hyvin poikkeava. Moni voisi pitää tilaa haastavana, mutta me näimme sen mahdollisuutena tehdä jotain uutta – erikokoisia ja erilaisia hotellihuoneita. Kaksikerroksiset huoneet ovat ylellisyydessään Suomen mittakaavassa ainutlaatuisia”, Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila sanoo S-Ryhmän tiedotteessa.

Uniikki Loft House on kätketty aarre Lahden keskustassa.

”Siellä voit tehdä elämysretken, muuttaa vaikka joka päivä uuteen erilaiseen asuntoon, työhuoneeseen, ylelliseen Ultimate Loftiin ja sen korkeisiin huoneisiin ja nauttia pitkän hetken unelmien kylpyhuoneen puuammeessa. Voit tuntea pienen sykähdyttävän palan New Yorkin kattohuoneiston teollisromanttista loft-fiiliksestä”, kertoo sisustusarkkitehti Jaakko Puro.