Puroplan rekrytoi: johtava projektiarkkitehti, sisustusarkkitehti ja CAD-piirtäjä

Kiinnostaako luova työ haastavien ja vaihtelevien projektien parissa? Haluatko päästä osaksi huipputiimiämme toteuttamaan maan hauskimpia hotelleja ja uniikkikohteita?

Sinä, KOKENUT ARKKITEHTI, SISUSTUSARKKITEHTI JA CAD-PIIRTÄJÄ, tule toimistoomme menestyksen tekijäksi!

Tarjoamme rohkeille ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville arkkitehdeille ja sisustusarkkitehdeille mielekästä työtä muutossuunnittelun ja uudisrakentamisen parissa. Tulet työskentelemään pienessä ja dynaamisessa organisaatiossa, jossa jokaisella on tärkeä ja merkittävä rooli työyhteisössämme. Toimimme kansainvälisesti, joten suomen kielen lisäksi englannin on taivuttava sujuvasti. Arvostamme vankkaa alan osaamista, aikaansaavaa työskentelytapaa, aktiivista ja motivoitunutta asennetta sekä ammattimaista otetta projektien hoidossa.

Meillä pääset tekemään töitä huippuporukassa! Puroplan & Jaakko Puro Oy on hotellien, ravintoloiden ja liiketilojen suunnitteluun erikoistunut arkkitehti- ja sisustusarkkitehtitoimisto, joka sijaitsee Helsingin historiallisessa ydinkeskustassa. Yhtenä Suomen johtavista alan suunnittelutoimistoista olemme luoneet useita tunnettuja hotelli-, ravintola-, hiihtokeskus-, kauppakeskus- ja kylpyläkohteita. Asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään heidän odotuksensa. Tutustu meihin tarkemmin tästä: www.puroplan.fi.

Tällä hetkellä haemme: 


JOHTAVAA PROJEKTIARKKITEHTIA 

Haemme ammattitaitoista projektiarkkitehtia alkavaan uudisrakennushankkeeseen. Sinulla on usean vuoden työkokemus lupa- ja toteutusvaiheen suunnittelusta, ja käytät sujuvasti yleisimpiä suunnitteluohjelmia. Työskentelemme tietomallipohjaisesti Archicad-ympäristössä. Pääsuunnittelija-kokemus katsotaan eduksi.


SISUSTUSARKKITEHTIA 

Haemme taitavaa sisustusarkkitehtiä vaativiin hotelli-, ravintola- ja liiketilojen suunnitteluprojekteihin. Sinulla on usean vuoden työkokemus julkisten tilojen suunnittelu- ja toteutushankkeiden parissa sekä ohjelmistojen rutinoitua hallintaa (Autocad, Archicad, Adobe Creative Suite, Microsotf Office). Työskentelemme tietomallipohjaisesti Archicad-ympäristössä.


CAD-PIIRTÄJÄÄ / SUUNNITTELUASSISTENTTIA 

Haemme pätevää CAD-piirtäjää (Autocad/Archicad) rakennushankkeiden avustaviin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu kuvien piirtäminen ja asiakirjojen laatiminen suunnittelijoiden ohjeiden mukaisesti. Edellytämme rakennussuunnitteluun liittyvää koulutusta (esim. teknisen suunnittelun perustutkinto/ suunnitteluassistentti), tehokkuutta ja alan vahvaa kokemusta.

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.4.2021 mennessä osoitteeseen: puroplan@puroplan.fi