Hotel U14 avattu Unioninkadulle

Moneen kertaan palkittu Boutique Hotel F6 on Saaren perheen edellinen menestystarina. Nyt hotelli saa yhtälailla laadukasta seuraa, sillä F6:n operaattoreina ansioituneet Kasperi, Mia ja Roni Saari avasivat maaliskuun alussa uuden luksushotellin osoitteeseen Unioninkatu 14.

Hotel U14 on Marriott Hotels -brändin ensimmäinen Autograph Collection -luksushotelli Pohjoismaissa. Tarkoin kriteerein valitut Autograph-ketjun hotellit ovat alansa huippua.

Kiinteistön omistaja Barings Real Estate valitsi Jaakko Puro Oy:n kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelijaksi. Jaakko Puron mukaan U14 on persoonallinen ja aiemmista suunnittelukohteistamme mielenkiintoisesti poikkeava hotelli, joka tulee varmasti valtaamaan kaupunkilaisten ja matkailijoiden sydämet. Hotellin ravintolaa luotsaa Kape Aihinen varmalla kokeneella otteella.