Helsinkiläinen Bar Runar nousi kovatasoiselle 50 Best Discovery -listalle maailman parhaimmistoon

Palkittu Bar Runar on valittu ensimmäisenä suomalaisbaarina maailman parhaimpien ravintoloiden ja baarien joukkoon uuteen The World’s 50 Best Discovery -ravintolaportaaliin. Bar Runar sijaitsee suositun F6-hotellin yhteydessä Helsingin Kaartinkaupungissa. Bar Runarin lisäksi uudelle 50 Best Discovery -listalle pääsi Suomesta neljä helsinkiläisravintolaa ORA, Maannos, Olo, Grön sekä Kaskis Turusta.

Vuosittaisia The World’s 50 Best Restaurants ja The World’s 50 Best Bars -listauksia pidetään ravintola-alalla erittäin suuressa arvossa. Marraskuussa lanseerattu uusi 50 Best Discovery -ravintolaportaali koostuu tuhansista ravintoloista ja baareista ympäri maailmaa. Tänne pääsevät kaikki ne ravintolat ja baarit, jotka ovat saaneet mainintoja kovamaineiselta The World’s 50 Best äänestysraadilta, mutta jotka eivät ole yltäneet omissa kategorioissaan 50 parhaimman joukkoon.

Puroplan ja Jaakko Puro Oy ovat suunnitelleet F6-hotellin ja sen yhteydessä toimivan Bar Runarin.

Vuonna 2016 avattu Bar Runar on voittanut useita palkintoja eri kategorioissa:

2017 Bartenders’ Choice Awards: Best Atmosphere
2018 Bartenders’ Choice Awards: Best Cocktail Bar in Finland
2018 Nordic Bar Awards: Best Bar Team & Best Bar in Finland
2018 & 2019 Tiskillä Awards: Suomen paras baari

2019 The World’s 50 Best Discovery -listalle ensimmäisenä suomalaisbaarina.

The World’s 50 Best -sivustoon voi tutustua tästä linkistä.

Kuvat Bar Runar