Amerikalinjen on ehdolla Ahead Awardsin palkinnonsaajaksi

Suunnittelemamme Oslon Amerikalinjen -hotelli on ehdolla Ahead Awardsin palkinnonsaajaksi Hotel Conversion -kategoriassa. Kategoriassa kilpailevat hotellit, jotka on muunnettu hotellikäyttöön aiemmin muussa käytössä olleista rakennuksista.

Ahead Awards on kansainvälinen hotellisuunnittelun palkinto, jolla juhlistetaan erityislaatuista designia ja asiakaskokemuksia majoitusalan projekteissa ympäri maailman.

Nordic Choice Hotels -ketjuun kuuluva Amerikalinjen sijaitsee aivan Oslon ydinkeskustassa, historiallisen Jernbanetorgetin laidalla. Kutsukilpailun kautta hotellin suunnittelijaksi valittu Puroplan vastasi vaativassa projektissa sisustussuunnittelusta ja arkkitehtisuunnittelusta yhteistyössä norjalaisen Kritt Arkitekter -arkkitehtitoimiston kanssa.