Amerikalinjen on auki. Tämä on Oslon paras hotelli!

Oslon ydinkeskustassa sijaitseva Nordic Choice Hotel-ketjun luksushotelli Amerikalinjen on avautunut.

Hotellin nimellä kunnioitetaan rakennuksen värikästä menneisyyttä Den Norske Amerikalinje -laivayhtiön pitkäaikaisena pääkonttorina, mistä käsin operoitiin matkustajaliikennettä New Yorkiin ja muualle Amerikkaan 1900-luvulla. Nordic Choice Groupin omistaja Petter A. Stordalen on kuvannut rakennusta niin Oslon kaupungin kuin koko Norjan merenkulun historian muistomerkiksi.

Wallpaper-lehti ylistää Amerikalinjeniä artikkelissaan Amerikalinjen puts Oslo back on the map. Hotellin kerrotaan nostavan Oslon designkaupunkien parrasvaloihin. Kiitosta saa myös hotellin ravintolavalikoima, josta löytyy niin kotoisa kahvila, paikallisia tuotteita tarjoileva ravintola kuin tunnelmallinen yökerho.

Kuvia hotellin avajaisista: