Puroplan Oy hakee joukkoonsa sisustusarkkitehtia sekä projektiarkkitehtia

Puroplan Oy hakee joukkoonsa yhtä sisustusarkkitehtia ja yhtä projektiarkkitehtia vaativiin hotelli- ja liiketilasuunnitteluprojekteihin.

Edellytämme hakijoilta usean vuoden työkokemusta, vankkaa suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (erityisesti AutoCad), reipasta ja aikaansaavaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen projektin läpiviemiseen.

Kutsumme sopivat hakijat haastatteluihin saman tien, joten lähetä kirjallinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen natalia.vaananen(at)puroplan.fi viimeistään 10.10.2017. Mainitse hakemuksen otsikossa kumpaan tehtävään haet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voit liittyä joukkoomme mahdollisimman pian.

Puroplan ja Jaakko Puro Oy on hotellien, ravintoloiden ja liiketilojen suunnitteluun erikoistunut arkkitehti- ja sisutusarkkitehtitoimisto. Käsialaamme ovat muun muassa Helsingin kärkihotellit Haven, Lilla Roberts, F6 ja Fabian. Aikaisempiin kohteisiimme voit tutustua täällä.