Pohjoismaiden parhaiksi äänestetyt pääkaupunkihotellit Puroplanin suunnittelemia

Kaartinkaupungin persoonallinen hotellikeskittymä niittää mainetta matkailijoiden keskuudessa – Hotels.comin asiakkaat ovat arvioineet pohjoismaisten pääkaupunkien parhaiksi hotelleiksi peräti kolme Puroplanin suunnittelemaa kohdetta.

Kärkipaikan vei Fabianinkadun rakastettu Boutique Hotel F6 peräti 4,9 pisteen keskiarvolla. Kakkossijan sai  art deco -henkinen Hotel Lilla Roberts 4,8 pisteellä. Jaetulle kolmannelle sijalle ylsi Hotel Fabian yhdessä helsinkiläisen Hotel Indigon ja Tukholman kuuluisan Hotel Rivalin kanssa. Kaikki kolme edellä mainittua saivat kävijöiltä saman keskiarvon 4,7.

Listaus perustuu Hotels.comin asiakkaiden elokuussa 2017 antamiin hotelliarvosteluihin. Voimme myös ylpeydellä todeta, että asiakasarvioiden perusteella Helsingin kymmenen parhaan hotellin kärjessä on neljä suunnittelemaamme hotellia.

Top 10: Helsingin parhaat hotellit

 1. Hotel F6 4,9 pistettä
  2. Hotel Lilla Roberts 4,8
  3. Hotel Fabian 4,7
  4. Hotel Indigo Helsinki – Boulevard 4,7
  5. Hotel Haven 4,6
  6. Hotel Katajanokka 4,6
  7. Hotel Kämp 4,6
  8. Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki 4,5
  9. Scandic Paasi 4,4
  10. Clarion Hotel Helsinki 4,4

Suomalaisten hotellien suosiosta uutisoi mm. Iltalehti ja Helsingin Uutiset, joka kirjoitti Helsingin hotellien arvostelumenestyksestä myös aiemmin heinäkuussa 2017.