Persoonallinen Bar Runar nauttii drinkkikansan suosiosta

Omaleimainen Bar Runar on hotelli F6:n oma baari ja aamiaishuone, mutta lisäksi se on yksi Helsingin suosituimpia cocktailbaareja. “Baari, jossa mennään fiilis edellä, kaikessa”, kuuluu paikan tunnuslause. Mutkaton tyyli ja huippuammattilainen henkilökunta houkuttelevat asiakkaita siinä määrin, että tiloihin piti rakentaa lisää wc-tiloja pian avajaisten jälkeen.

Runarin maskotti ja nimikkokoira näkyy paitsi baarin logossa, usein myös ravintolan tiloissa asiakkaita tervehtimässä. Hotel F6:ssa ei ole lainkaan omaa keittiötä, joten Bar Runar toimii myös aamiaishuoneena. Hotelliasiakkaiden ruoat tilataan haluttaessa ravintola-annoksia välittävän Woltin kautta. Konseptiin kuuluu vahvasti orgaaninen lähiruoka, mikä näkyy aamupalan lisäksi myös baarin valikoimassa – yrtit Runarin kuuluisaksi tulleisiin drinkkeihin kasvatetaan hotellin viherpihan kasvihuoneessa.

Bar Runarin sisustuksessa on rouheaa menneen ajan tunnelmaa, sillä kiintokalusteita lukuun ottamatta se on keräilty lähes kokonaan hollantilaisista vanhan tavaran tukkuliikkeistä. Ravintolasalissa näkyy tanskalaisen designin ja hollantilaisten vintage-aarteiden ohella myös sisustuksen suunnitelleen Jaakko Puron kädenjälki, sillä kiinteät kalusteet ovat hänen omasta kynästään.

Katso Bar Runarin kotisivut