Clarion Hotel Helsinki Airport on keidas lentokenttähotellien joukossa

Lokakuussa 2016 avattu Clarion Hotel Helsinki Airport kiiltelee vielä uutuuttaan, mutta aikaa laakereilla lepäilyyn ei ole – paikan kunnianhimoisena tavoitteena on nousta Skandinavian parhaaksi lentokenttähotelliksi. Nordic Choice Groupin hotellitulokas onkin lyhyessä ajassa saavuttanut Booking.comin asiakasarvioissa huippupisteet 9.4.

Puroplanilla on ollut ilo vastata hotellin rakennusprojektissa sisustussuunnittelusta. Jaakko Puron mukaan perinteisen lentokenttähotellin sijaan lentomatkustajille haluttiin luoda viihtyisä levähdyspaikka, jossa parhaiden kaupunkihotellien tyyli ja mukavuus yhdistyvät sujuvaan asiointiin. Eräs hotellin ominaispiirteistä on tunnelmallinen valaistus ja erityisesti vastaanoton taustalla sädehtivä valoseinä – “ikuinen joulu”, kuten suunnittelija itse elementtiä kuvailee.

Clarion Hotel Helsinki Airportin kantava ajatus on matkustaville ominaisen stressin helpottaminen huolella harkittujen yksityiskohtien, logistiikan ja korkealaatuisen asiakaspalvelun avulla. Hiljaiset huoneet, muhkeat vuoteet sekä jo pikkutunneilla tarjottava Early Bird -aamiainen varmistavat myös varhaisilla lennoilla lähtijöille levollisen startin päivään. Tilasuunnittelun ohella hotellin miellyttävästä ilmapiiristä vastaa henkilökunta, jonka hyvä tilannetaju ja huomaavainen asenne eivät ole jääneet asiakkailta huomaamatta.

Clarion Hotel Helsinki Airport palvelee myös merkittävänä kongressikeskuksena tarjoten 12 erilaista, inspiroivaa tilaa kokousvieraiden käyttöön. Hotelli on rakennettu Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkevan kehäradan varteen, juna-aseman yhteyteen, joten matka kentälle taittuu vain kahdessa minuutissa.