Suomen parhaat hotellit 2017 – kärkinelikko Puroplanin käsialaa

Puroplanilla on aihetta ylpeyteen Trivagon julkaistua Suomen parhaat hotellit 2017 -listauksensa, sillä viiden kärkeen oli päässyt peräti neljä Puroplanin suunnittelemaa hotellia. Ykkössijan vei Rovaniemelle vuonna 2015 avattu Arctic Light Hotel, jonka huoneet huokuvat pohjoisen tunnelmaa. Arctic Light on saanut asiakkailta erityistä kiitosta paitsi keskeisen sijaintinsa, myös erittäin palvelualttiin henkilökuntansa vuoksi. Travel+Leisure, eräs Amerikan johtavista matkailuun keskittyvistä julkaisuista valitsi Arctic Light Hotelin maailman 11. parhaaksi uudeksi hotelliksi vuonna 2016.

Toiselle sijalle arvostelussa nousi Art Deco -henkinen Hotel Lilla Roberts, joka avattiin entisiin Helsingin Poliisilaitoksen tiloihin syyskuussa 2015. Lilla Roberts on vienyt asiakkaiden sydämen viimeisen päälle hiotulla sisustuksellaan sekä mukavilla vuoteillaan.

Kolmannen sijan lunasti aikaisempina vuosina ykköspaikkaa pitänyt Hotel Fabian, joka tunnetaan miellyttävistä huoneistaan sekä erityisesti pidempään viipyville vieraille suunnatusta “Home away from home” -konseptista. Neljänneksi tullut Hotel Haven on niin ikään noteerattu listauksessa aiempina vuosina.

Hotellien arvosanat perustuvat yhteensä yli 175 miljoonaan Trivagossa annettuun hotelliarvosteluun. Listauksessa on huomioitu vain yli 200 käyttäjäarviota saaneet hotellit Suomessa.

Lue Trivagon artikkeli tästä